vineri, 4 iunie 2010

Ganduri de final promotia 2010 Colegiul Cosbuc

Nu vreau să vă intristez mai mult decat v-am văzut pe unii dintre voi astăzi.
Vreau să vă felicit pentru rezultatele foarte bune pe care le-aţi obţinut an de an, deşi nu am fost cei mai iubiţi. Poate că asta ne-a facut să ne iubim mai mult. Important este că la final aţi/am demonstrat că suntem cea mai buna clasă privită ca un tot unitar.
Unii dintre voi aţi demonstrat că vă pricepeţi bine la matematică (şi eu ştiu teorema lui Pitagora... :)). Alţii sunteţi foarte tari la romană. Stiu sigur că vă pricepeţi şi la istorie, engleză, biologie şi, de ce nu sport (Prietenii ştiu...).
O lecţie pe care vreau să o păstraţi cu toţii este aceea a bunului simţ, a bunei purtări. Poate veţi uita formule la matematică, dar nu trebuie să uitaţi formulele de salut. Poate veţi uita domnia lui Ştefan cel Mare, însă nu trebuie să uitaţi să daţi locul pe scaun în metrou celor care au mai multă nevoie decat voi.
Ştiţi ca anii trec repede... Ne vom revedea în 2020. Unii dintre voi veţi fi casătoriţi atunci, alţii veţi avea şi copii. Aveţi grijă să nu le fie ruşine copiilor vostri de voi. Următorii 10 ani vor fi cei mai importanţi pentru tot restul vieţii. Veţi face liceul, veţi avea familie şi veţi veţi munci. Apropo, veţi începe să plătiţi şi facturi :). Sper să demonstraţi în primul rand că sunteţi OAMENI. Liberi şi responsabili. Pe care societatea se poate baza. Rămanem aproape!

La odihnă...


Alexe şi fetele


Oana şi Cristina


Cu profa de romană


Ştiţi voi...


Cred că se copiază :)


Ultimele ore...




Ne revedem în 2020.

10 comentarii:

  1. M-a emotionat mesajul tau.Daca ti-as fi fost eleva...(in aceasta dimensiune temporala, sigur imposibil), as plange.Spr ca si elevii tai au fost emotionati de mesaj.As adauga si rolul tau, al dirigintelui, urias in obtinerea de rezultate bune in continuare.Felicitari si la cat mai multe asemenea clase serioase si rezultate deosebite in activitatea ta de profesor si diriginte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum un om care se afla in concediu medical nu poate fi fortat sa munceasca, asa nici asupra unui grevist nu se pot face presiuni sa munceasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow ce copilasi frustrati posteaza comentarii..

    RăspundețiȘtergere
  4. LIMITAREA RĂSPUNDERII

    Deşi se subînţelege menţionez expres că nu îmi asum răspunderea pentru conţinutul comentariilor postate de cititori. Mesajele pot fi postate liber şi îmi rezerv dreptul de a şterge posturile cu conţinut necorespunzător. Cred că libertatea expresiei este fundamentală şi nu poate suferi limitări decât în cazuri extreme. Nu vor fi tolerate comentariile cu caracter xenofob sau rasist, cele care folosesc un limbaj jignitor ce aduce atingere demnităţii persoanei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca in Romania doar judecatorii mai au dreptul sa faca greva. Este interesant ca judecatorii castiga intotdeauna cand intenteaza procese pentru salarii. Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  6. @marius nicole: ce e atat de greu de priceput? judecatorii stiu legile, pe cand tu habar nu ai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai tocmai ca am cautat si eu si legea spune ca judecatorii nu au voie sa faca greva, profesorii da.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Nu pot declara greva: procurorii, judecatorii, personalul Ministerului Apararii Nationale"

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari, Cornel, pt tot ce ai facut in viata pina acum! Ma bucur pentru tine si te invidiez pentru convingerea ca se mai poate schimba ceva! Felicitari, inca odata!
    Iulia.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea pentru părerile exprimate în rubrica "Comentarii" aparţine autorului.